O edukaciji odgajatelja
Dokazane koristi u jaslicama
Popis Baby Signs vrtića
Bojanke za djecu
 
 

Kako postati Baby Signs® odgajatelj?

Ovoj edukaciji mogu pristupiti svi odgajatelji i stručno osoblje vezano uz odgoj i rad s djecom. Nakon edukacije bit ćete osposobljeni primjenjivati znakovanje u radu s djecom.

Edukacija odgajatelja

Sadržaj edukacije: Na Baby Signs® Edukaciji za odgajatelje uči se o znakovnom jeziku i znakovima za bebe te koristi učenja znakova na emocionalni, socijalni, govorno-jezični i intelektualni razvoj. Govorit će se o predgovornoj komunikaciji i predgovornim prediktorima jezičnog razvoja. Doznat ćete više o koristima uporabe znakovnog jezika u jaslicama i vrtiću te kako poučavati bebe znakovima. U praktičnom dijelu ćete, kroz igre i pjesmice, naučiti izvoditi znakove iz Baby Signs® Programa te kako ih primijeniti u svakodnevnom radu u grupi.

Trajanje: 5 sati
Predavač: Ljubica Duspara, prof. psih.

Baby Signs® materijali za svakog polaznika:

  • Baby Signs® DVD Moji prvi zabavni znakovi,
  • Glazbeni CD s 12 pjesama prilagođenim za lakše učenje i vježbanje znakova,
  • DVD Dobro došli u Znakovni jezik za bebe (uključuje uvod od strane utemeljitelja i Video Rječnik s najčešće korištenim znakovima demonstriranim uživo. Rječnik je u potpunosti usklađen s hrvatskim znakovnim jezikom),
  • Materijali za korištenje u svakodnevnom radu u grupi (kompjuterski fileovi za: bojanke, zidne postere s pojedinačnim znakovima i sl.)

Za više pitanja i prijavu:

Anja Vuković
+385 95 839 2018
info@babysigns.hr