Informacije o radionici
Termini i lokacije
Popis instruktora
 
 

Baby Signs® Radionica za Roditelje

Trajanje: 120 min
Cijena: 300 kn
Sadržaj: Na Baby Signs® Radionici za roditelje upoznat ćete povijest Baby Signs® pokreta, doznat ćete više o istraživanju na kojem se temelji Baby Signs® Program te otkriti mnoge dobrobiti za obitelji koje koriste znakove u svakodnevnom životu. Spoznat ćete najučinkovitije načine podučavanja znakova i naučiti nekoliko najkorisnijih. Pomoći ćemo vam sastaviti osobni Baby Signs® plan kojim ćete započeti znakovati sa svojom bebom. Na Radionici polaznici dobivaju Baby Signs® Cjeloviti Startni Paket koji je uključen u cijenu Radionice.

Radionice vode certificirani Baby Signs® Instruktori. Baby Signs® Radionica za roditelje, kao što i ime kaže, namijenjena je roditeljima. Ukoliko biste htjeli povesti i vašu bebu, kontaktirajte željenog Instruktora kako biste saznali više o toj mogućnosti. Radionice su primjerene i za starije osobe (bake i djedove) i za bilo koga tko se brine za vaše dijete.

Kada ići na Radionicu? To je vrlo individulano. Preporučamo da roditelji prisustvuju Radionici oko osmog mjeseca starosti djeteta. No, bilo koja beba ili mlađe dijete koje pokazuju spremnost za komunikacijom, ali to ne mogu toliko učinkovito postići riječima, kandidati su za znakovanje.
Mnogi roditelji žele početi znakovati sa svojom bebom već u prvim mjesecima bebina života. Razmislite i o tome da prisustvujete Radionici još tijekom trudnoće, jer kada bebica dođe na svijet bit će teže pronaći vrijeme za pohađanje Radionice.

Termini i lokacije Radionice za roditelje

Ukoliko na listi ne pronalazite Radionicu koja vam odgovara po odabiru lokacije, instruktora ili termina, slobodno direktno kontaktirajte željenog instruktora.