Informacije o radionici
Termini i lokacije
Popis instruktora
 
 

Znakuj, pjevaj i igraj se 2

Trajanje: 6 x 60 min
Cijena: 550 440 kn (plativo u dvije rate)

CIJENA ZA BLIZANCE = 850 kn (1 kom Znakuj pjevaj i igraj se! set 2 uključen u cijenu)

Sadržaj: Radionica Znakuj, pjevaj i igraj se 2 održava se 1 puta tjedno kroz 6 tjedana. Svaki sat obuhvaća:

  • Učenje znakova koji su najvažniji u djetetovoj svakodnevici (37 znakova)
  • Učenje kroz zabavne igre koje vodi Beebo, znakujući medo
  • Praktično vježbanje znakova kroz vesele Baby Signs® pjesmice
  • Igre koje potiču važne jezične, kognitivne, socijalne i emocionalne vještine kod djece
  • Druženje obitelji, stjecanje novih prijateljstava i razmjena iskustava među roditeljima
  • Teme iz djetetove svakodnevne rutine:OSJEĆAJI, NAPOLJU, SIGURNOST, NA FARMI, U ZOOLOŠKOM VRTU i ZABAVA.
Na Radionici polaznici dobivaju Baby Signs® Znakuj, pjevaj i igraj se set 2 koji je uključen u cijenu Radionice.

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 2 vode certificirani Baby Signs® Instruktori, a namijenjena je roditeljima i bebama.

Kada ići na Radionicu? Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 2 namijenjene su djeci u dobi od 12 do 30 mjeseci.

Zašto ići na Radionicu?Ukoliko ste već bili na našoj Baby Signs® Radionici Znakuj, pjevaj i igraj se 1 sigurni smo da nećete propustiti pohađati i nastavak. U poznatom okviru radionice sa zabavnim pjesmicama, igrama i aktivnostima putem kojih se uči novih 36 znakova uživaju i djeca i roditelji. Neizostavan gost i na ovoj radionici je znakujući medo BeeBo, a kao već iskusni znakovatelji naučit ćete znakove za apstraktne pojmove (osjećaji, sigurnost, rođendan i sl.). Roditelji će dobiti savjete kako potaknuti emocionalni razvoj svog djeteta, a proizlaze iz istraživanja osnivačica Baby Signs® Programa doktorica Acredolo i Goodwyn, profesorica razvojne psihologije.

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se! su korisne za djecu koja ne pohađaju jasličke programe kao oblik rane socijalizacije.

Sudjelovanje na ovim radionicama nije uvjetovano pohađanjem Baby Signs® Radionice za roditelje, no iz iskustva znamo da su roditelji koji su prošli Radionice za roditelje bolje informirani i mogu se bolje koncentrirati na praktično učenje znakova i igre koji su srž ovih radionica. Iz tog razloga preporučamo da barem budete upoznati s osnovama Baby Signs® Programa putem Cjelovitog Startnog Paketa

Propustili ste sat? Ukoliko propustite određeni sat, u dogovoru s instruktorom, slobodni ste ga nadoknaditi sa slijedećom grupom polaznika.

Termini i lokacije Znakuj, pjevaj i igraj se 2

Ukoliko na listi ne pronalazite Radionicu koja vam odgovara po odabiru lokacije, instruktora ili termina, slobodno direktno kontaktirajte željenog instruktora.

Baby Signs Znakuj, pjevaj i igraj se! loptice Baby Signs Znakuj, pjevaj i igraj se! Beboo Baby Signs Znakuj, pjevaj i igraj se! tunel Baby Signs Znakuj, pjevaj i igraj se! Baby Signs Znakuj, pjevaj i igraj se! Baby Signs Znakuj, pjevaj i igraj se! Baby Signs Znakuj, pjevaj i igraj se! Baby Signs Znakuj, pjevaj i igraj se! Baby Signs Znakuj, pjevaj i igraj se!