Informacije o radionici
Termini i lokacije
Popis instruktora
 
 

Znakuj, pjevaj i igraj se! set 1

Ovaj set je osmišljen za obitelji koje sudjeluju u Znakuj, pjevaj i igraj se! 1 radionicama. Za one roditelje koji pak žele samostalno unaprijediti učenje znakova i pri tom se družiti i dobro zabaviti sa svojom bebom ovaj set je pravi alat za to.

DVD moji prvi zabavni znakovi

DVD moji prvi zabavni znakovi Znakujući medo BeeBo, Družina u pelenama, živopisne lutke i preslatke bebe koje znakuju zaokupit će pažnju beba i poučit ih 6 znakova. Ovaj DVD nudi opciju prikazivanja na sinkroniziranoj hrvatskoj verziji i na engleskom originalu. Gledanje engleske verzije omogućuje mališanima da u tako ranoj dobi, putem Baby Signs® Znakova, povežu isti znak na dva različita jezika i time postave temelje za daljnje učenje engleskog, ali i drugih stranih jezika.

Moji zabavni znakovi uključuje znakove: jesti, pas, kapa, kupati se, cvijet i spavati.

PJEVAMO I ZNAKUJEMO! 1 Pjesmarica sa znakovima i glazbeni CD

Pjevamo i znakujemo 1 - pjesmarica sa znakovima i glazbeni CD Ovaj glazbeni CD i pjesmarica sadrže 16 zabavnih pjesama koje obogaćuju iskustvo znakovanja kod kuće. Kombinacija glazbe i znakovanja pružaju djeci senzorno bogato iskustvo učenja. U svakoj pjesmi je znak označen velikim tiskanim slovima. Crteže znakova možete pronaći u Baby Signs® Brzom pregledu znakova.

BRZI PREGLED ZNAKOVA

Brzi pregled znakova Obuhvaća prikaze 37 znakova koji su podijeljeni u 6 dnevnih rutina: VRIJEME JELA, VRIJEME KUPANJA, VRIJEME SPAVANJA, U PARKU, KUĆNI LJUBIMCI I VRIJEME OBLAČENJA.

Ovaj pregled sadrži i 10 koraka do Baby Signs® uspjeha