Informacije o radionici
Termini i lokacije
Popis instruktora
 
 

Znakuj, pjevaj i igraj se! set 2

Ovaj set je osmišljen za obitelji koje sudjeluju u Znakuj, pjevaj i igraj se! 2 radionicama. Za one roditelje koji pak žele samostalno proširiti učenje znakova i pri tom se družiti i dobro zabaviti sa svojom bebom ovaj set je pravi alat za to.

DVD znakujmo s BeeBom

DVD znakujmo s Beebom Znakujući medo BeeBo, Družina u pelenama, živopisne lutke i preslatke bebe koje znakuju zaokupit će pažnju beba i poučit ih 6 znakova. Ovaj DVD nudi opciju prikazivanja na sinkroniziranoj hrvatskoj verziji i na engleskom originalu. Gledanje engleske verzije omogućuje mališanima da u tako ranoj dobi, putem Baby Signs® Znakova, povežu isti znak na dva različita jezika i time postave temelje za daljnje učenje engleskog, ali i drugih stranih jezika.

Znakujmo s BeeBom uključuje znakove: krava, auto, majmun, slon, balon i sladoled.

PJEVAMO I ZNAKUJEMO! 2 Pjesmarica sa znakovima i glazbeni CD

Pjevamo i znakujemo 2 - pjesmarica sa znakovima i glazbeni CD Ovaj glazbeni CD i pjesmarica sadrže 12 zabavnih pjesama koje obogaćuju iskustvo znakovanja kod kuće. Kombinacija glazbe i znakovanja pružaju djeci senzorno bogato iskustvo učenja. U svakoj pjesmi je znak označen velikim tiskanim slovima. Crteže znakova možete pronaći u Baby Signs® Brzom pregledu znakova.

BRZI PREGLED ZNAKOVA

Brzi pregled znakova Obuhvaća prikaze 36 znakova koji su podijeljeni u 6 tema: OSJEĆAJI, NAPOLJU, SIGURNOST, NA FARMI, U ZOOLOŠKOM VRTU i ROĐENDAN.

Ovaj pregled sadrži i 10 koraka do Baby Signs® uspjeha