Znakuj, pjevaj i igraj se 2

Radionice

Znakuj, pjevaj i igraj se 2

Sadržaj

Radionica Znakuj, pjevaj i igraj se 2 održava se 1 puta tjedno kroz 6 tjedana. Svaki sat obuhvaća: 

Na Radionici polaznici dobivaju Baby Signs® Znakuj, pjevaj i igraj se set 2 koji je uključen u cijenu Radionice.

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 2 vode certificirani Baby Signs® Instruktori, a namijenjena je roditeljima i bebama. 

Kada ići na Radionicu?

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 2 namijenjene su djeci u dobi od 12 do 30 mjeseci. 

Zašto ići na Radionicu?

Ukoliko ste već bili na našoj Baby Signs® Radionici Znakuj, pjevaj i igraj se 1 sigurni smo da nećete propustiti pohađati i nastavak. U poznatom okviru radionice sa zabavnim pjesmicama, igrama i aktivnostima putem kojih se uči novih 36 znakova uživaju i djeca i roditelji. Neizostavan gost i na ovoj radionici je znakujući medo BeeBo, a kao već iskusni znakovatelji naučit ćete znakove za apstraktne pojmove (osjećaji, sigurnost, rođendan i sl.). Roditelji će dobiti savjete kako potaknuti emocionalni razvoj svog djeteta, a proizlaze iz istraživanja osnivačica Baby Signs® Programa doktorica Acredolo i Goodwyn, profesorica razvojne psihologije. 

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se! su korisne za djecu koja ne pohađaju jasličke programe kao oblik rane socijalizacije.

Sudjelovanje na ovim radionicama nije uvjetovano pohađanjem Baby Signs® Radionice za roditelje, no iz iskustva znamo da su roditelji koji su prošli Radionice za roditelje bolje informirani i mogu se bolje koncentrirati na praktično učenje znakova i igre koji su srž ovih radionica. Iz tog razloga preporučamo da barem budete upoznati s osnovama Baby Signs® Programa putem Cjelovitog Startnog Paketa